به گزارش مشرق، حجت الاسلام غلامرضا مصباحي مقدم، نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در گفت وگو با خبرآنلاين با بيان اينکه معتقدم کميته سه نفره اصولا حرکتي نمي کند، دليل اين انفعال را فعاليت هاي طيفي از حاميان دولت دانست و افزود: کميته سه نفره دنبال اين هستند که در ميان مجموعه اصولگرايان حرکت واحدي را شکل دهند. در شرايط حاضر، نشانه اين حرکت واحد وجود ندارد که دليل آن هم فعاليت هاي مستقل هواداران دولت است.
وي با تاکيد بر اينکه استفاده از لفظ «هواداران دولت»شايد کمي محافظه کارانه باشد، اظهار داشت: بايد صريح تر گفت که طيف آقاي مشايي و کساني که با او کار مي کنند و بر خلاف قانون از منابع عمومي براي انتخابات مجلس نهم هزينه مي کنند.
مصباحي مقدم در پاسخ به اينکه مصداقهاي اين هزينه کرد چيست، به استفاده ازمنابع فرهنگي اشاره کرد که با تجميع آنها به گفته وي اين طيف «در حال تعيين کانديدا هستند.»
عضو جامعه روحانيت مبارز با بيان اينکه اين طيف فعاليت هاي خود را خيلي خيلي جلوتر شروع کردند، گفت: آقايان کميته سه نفره منتخب آقاي رئيس جمهور دنبال اين بودند که طيف آقاي مشايي را تحت پوشش فعاليت کميته سه نفره قرار دهند، ولي هيچ نشاني از اينکه آن طيف علاقه داشته باشد به اين عرصه بپيوندند وجود ندارد و آنها فعاليت هاي خودشان را انجام مي دهند.
به عقيده مصباحي مقدم اين موضوع از جمله دلايلي است که موجب شد که کميته سه نفره هيچ حرکتي انجام ندهد.
وي در پاسخ به اينکه آيا مي توان اين امر را نشانه اي براي دو دسته شدن اصولگرايان در انتخابات مجلس نهم دانست،گفت: اگر اين روند استمرار پيدا کند، طبعا به اين نتيجه منتهي مي شود.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه معتقدم ايده حضور مستقل حاميان دولت «خيالبافانه» و «خام انديشانه» است، تصريح کرد: اين طيف تصور مي کنند به جاي همه گروه ها مي تواند براي مجلس کانديدا معرفي کند و مجلس را قبضه کند.
وي درباره دلايل خود براي اين ديدگاه تصريح کرد: سازوکاري که به طور معمول در شهرها براي معرفي کانديداها وجود دارد به طور کلي از سوي اين طيف کنار گذاشته شده است، در حالي که براساس اين شيوه فعاليت مي شود.
مصباحي مقدم نقطه ضعف دوم اين جريان را فعاليت «منهاي روحانيت» دانست و گفت: اين امر در جامعه امروز ما خصوصا بعد از حوادث سال ?? جواب نمي دهد چون نوع حرکت قابل قبول مردم نيست. تلقي مردم اين است که هر حرکت سياسي اگر به نحوي منتصب به روحانيت نشود بدون پشتوانه لازم ديني و مردمي است و تجربه هم نشان داده است حرکت هاي دولت سالار و دولت محور به نتيجه نمي رسد و مجلس دستپخت دولت نمي تواند به عنوان يک مجلس مستقل عمل کند.
عضو فراکسيون اصولگرايان مجلس موضوع سوم را نگاه قانوني به حرکت اين طيف دانست و اظهار داشت: هر گونه هزينه کردن از امکانات دولتي، وسايل، ساختمان ها و خودروها قانونا ممنوع است، اما درحال حاضر برخلاف منابع هزينه مي شود.
وي با بيان اينکه اين حرکت يک حرکت ناکام است، گفت: علاوه بر اين مگر يک مجموعه از مجموعه اصولگرايان مي توانند رقيب مجموعه اصولگرايان شود و برنده انتخابات باشد؟ پيش بيني اين است که چنين اتفاقي رخ نمي دهد و به فرض که منابع مالي اين طيف مشروع و مجاز باشد اما واقعيت صحنه جامعه اين را تائيد نمي کند که نتيجه به نفع آنها باشد.